Co říkají o No Fear?

Možná to víte, anebo ne, před pár týdny jsme rozšířili naši nabídku o novou frekvenci NO FEAR - Žádný strach. Je to dost stresující doba, proto jsme zkoumali, jak lidem pomoci zvládat různé aspekty života, jako jsou různé strachy a stresy, kterými nás doslova bombardují. Takže nyní máme v nabídce nově frekvenci NO FEAR - Žádný strach, která právě harmonizuje tuto oblast.

Zákazníci reportují mnohem lepší zvládání strachu u zkoušek a při přednášení či závodech. Pohodlněji se vykonávají pracovní povinnosti a překonává se neochota. 

V této frekvenci máme model určený i pro děti, protože často trpí strachy a nervozitou před zkouškami.

Abyste mohli tuto frekvenci jednoduše vyzkoušet do 30.4 BionicBand frekvence NO FEAR se SLEVOU 15%. Slevový kód: 2515.

BionicBand Frekvence "No Fear" najdete ZDE.

Eshop s náramky BionicBand ZDE.

Také už máme čerstvé zpětné vazby na frekvence NO FEAR:

"Jak jsem slíbila, podávám report ohledně náramku No Fear vs výstup na rozhlednu...Včera stezka korunami stromů v Krkonoších.. bez problému jsem šla až nahoru těsně podle zábradlí a koukala z výšky dolů.. manžel byl překvapený, podezíral mne, že jsem si snad dala někde tajně panáka.. nahoře průhledná drátěná plocha mi nevadila.. jinak je cesta nahoru po prknech, zábradlí drátěnka..." R.

"Ahooj, tak první den co mám No Fear na sobě a můžu říct, že mi to hodně sedí. Asi jsem zjistil, že to co mě stahuje nejvíce dolů jsou strachy. Pořád mám tolik úkolů co musím řešit a neustále nějaké obavy z toho co bude. Ať už jsou to ty pracovní nebo i taky i ty rodinné. Vím, že je asi ještě brzy na objektivní recenzi, ale mám pocit, že mám kandidáta na topovou frekvenci. Přestal jsem cítit vnitřní napětí a nejistotu. Moje první dojmy jsou zatím velmi dobré." T.

"Jakmile si dáte náramek na ruku, ihned pocítíte jeho sílu. Navíc se dostavila velká úleva. Určitě doporučuji. Funguje!" L.

IMG_8782

IMG_8752