Náramek funguje díky...

Jedním z nejčastějších dotazů je, jestli je důležité, jak velká část BionicBand přiléhá k pokožce. Abyste pochopili, proč to není tak důležité, podívejte se na toto krátké video, kde jednoduše vysvětlujeme, díky čemu náramek funguje. 

Ovšem co hraje roli je to, zda máte náramek na obou stranách těla. Je to ale kvůli jinému principu. Tento vesmír je jedna velká dichotomie (rozdvojení celku na dvě části). Například v tradiční čínské medicíně se tento princip dichotomie využívá zcela běžně. Když vás bude bolet například levý loket, akupunktura bude napichovat energetické dráhy na obou stranách těla. Stejně tak je to i s našimi náramky – druhá polovina ho chce mít také😊.

Na začátku je ale dobré mít aspoň jeden náramek, a pokud jste spokojení, můžete postupem času to ještě zlepšit a přidat další, abyste je měli na obou stranách těla. Mluvím tedy o stejných frekvencích na obě části těla. Pokud máte jen jeden, je dobré občas střídat pravou a levou stranu těla. Náš odhad na základě výsledků testovaných osob, je navýšení účinnosti asi o 10-15 %.

IMG_8752