BionicBand frekvence Infinity

Frekvence "Infinity" je velice oblíbená mezi našimi zákazníky a je to jedna z našich hlavních frekvencí BIONICBAND®. Je nejefektivnější z pohledu harmonizace psychiky. Je to velmi příjemný ladící tón C pro buňky. Takový tón o stejné frekvenci vysílají delfíni, o kterých je známo, že mají různé účinky jak na fyzické, tak i psychické úrovni. Harmonizuje psychický stav, pocit čerstvosti a pohodlnosti v těle a chtění žít! Z duševního pohledu je efektivnější než frekvence "Original". Jste-li citlivější na stres a psychiku, pak volte nejprve "Infinity". 

Do 26.6 máme AKCISLEVU 15% na všechny modely BIONICBAND® frekvence Infinity. Náramky BIONICBAND® ve frekvenci "Infinity" najdete ZDEEshop s náramky BIONICBAND® najdete ZDE.

Podívejte se na zpětnou vazbu našich zákazníků ohledně frekvencí Infinity:

"Maximální spokojenost. Zakoupili jsme náramky již pro všechny členy naší rodiny, protože opravdu fungují na celkové zklidnění a já i syn máme i tu zkušenost, že částečně i snižují bolest. Vřele doporučuji všem, kdo má jakékoliv problémy." J.

"[Master a Infinity] Dobrý den, musím se podělit o další a tentokrát naprosto neuvěřitelný zážitek s náramkem. Že funguje, vím už nějakou dobu. Ale tohle doteď nějak pořád nepobírám. Moje ségra měla bloknutá záda. V práci jí dělali obstřiky. Brala si silné léky na předpis na bolest. Nemohla si ani sednout, táhla za sebou nohu a bolestí brečela. Dala si na ruku náramek o frekvenci Infinity (akorát přišel pro moji mamku) a na záda jsem jí přiložila svého Mastera. Během několika minut se jí úplně změnil výraz ve tváři, doslova se rozzářila. Bolest ustoupila a zůstalo jen mírné tlačení. V klidu udělala dřep, sedla si, vstala... Já, ani moje máma, která u toho byla, jsme absolutně nechápaly. Kdybych tohle neviděla na vlastní oči, tak tomu neuvěřím. Ať si říká kdokoliv, co chce, za mě to je totální zázrak a po všech těch zkušenostech mě o opaku nikdo nepřesvědčí. Doslova mi to změnilo život." A.

 "S náramkem jsem velmi spokojená. Cítím se o hodně lépe. Mám náramek Infinity. Jsem klidnější, už netrpim závratěmi a spánek je také lepší. Moc děkuji." I.

IMG_9325

IMG_8752